Σε δημοσίευμά της στο CNN, η δημοσιογράφος Lisa Morrow, παρουσιάζει τις ομορφιές της Σαμοθράκης. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Σαμοθράκη αναφέρεται σαν μια κρυφή όαση πρασίνου. Προτείνει στους επισκέπτες πιάτα που μπορούν να δοκιμάσουν και μέρη που μπορούν να επισκεφθούν.
Συγκεκριμένα δηλώνει: “Ποιος χρειάζεται πολυτέλεια, όταν υπάρχει ένα ρυάκι που ακούγεται σαν μουσική “συμφωνία” , έξω από το παράθυρό σας”;
Σύμφωνα με την Καλλιόπη Παρσέλια, ιδιοκτήτρια καταλύματος, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο CNNi, “η Σαμοθράκη είναι ένα διαφορετικό νησί¨. “Έχει καταπράσινα δάση, ποτάμια, ρυάκια, καταρράκτες και ο κόσμος, έρχεται εδώ για να κάνει πεζοπορία στο βουνό και να κολυμπήσει στη θάλασσα. Είναι ένα παρθένο νησί”, όμως τονίζει ότι “είναι για νέους ανθρώπους. Χρειάζεται γερά πόδια για περπάτημα”.
«Σε όλη τη βόρεια Σαμοθράκη, καταρράκτες πέφτουν πάνω σε λείους βράχους και σχηματίζουν λίμνες ή αλλιώς βάθρες. Οι τρεις στον ποταμό Τσιβδογιάννη, λίγο έξω από τα Θέρμα, είναι οι πιο εύκολα προσβάσιμοι», αναφέρει το δημοσίευμα για τους καταρράκτες.
Σε ό,τι αφορά την κουζίνα του νησιού, το CΝΝ σχολιάζει ότι τα καλύτερα πιάτα είναι αυτά με κατσίκι. Οι επισκέπτες μπορούν να τα απολαύσουν στην ενδοχώρα, σε οικογενειακά εστιατόρια, κάτω από καταπράσινα δέντρα.
Ενθαρρύνει μάλιστα τον κόσμο, να δοκιμάσει τη μπύρα «Φονιάς» από την ζυθοποιία του νησιού. Εκτός από το κρέας, υπάρχουν εκπληκτικά θαλασσινά, όπως θα περίμενε κανείς από ένα ελληνικό νησί.
Για όσους λατρεύουν την ορειβασία, το CNN σημειώνει ότι υπάρχει και η διαδρομή από τα Θέρμα (ή αλλιώς Λουτρά), μέχρι την κορυφή του όρους Σάος.
Προσθέτει ακόμη ότι τα θερμά λουτρά από τη βυζαντινή εποχή είναι σημείο αναφοράς. Υπάρχουν όμως και πολλές παραλίες.
Ο «Κήπος», κοντά στην ανατολική ακτή, έχει όμορφα γαλαζωπά βότσαλα, ενώ η «Παχιά Άμμος» στα νότια είναι η μοναδική αμμώδης παραλία του νησιού.